El temps que compartiràs amb la persona que portis al teatre no té preu, és únic i irrepetible... Encara no saps que regalar?  
Pujar

Volem que regalis teatre!

Per Rubén Garcia

 

 

Sembla un tòpic, i potser ho és però…volem que regalis teatre! Davant del dubte, aposta per regalar un dia o una experiència per recordar i no pas qualsevol  gadget o cursileria que acabarà oblidada al fons de l’armari… El temps que compartiràs amb la persona que portis al teatre no té preu, és únic i irrepetible… Encara no saps que regalar?  

 

 

Aposta segura

Amb aquestes propostes segur que l’encertes: regal ideal per a persones que no van cada setmana al teatre i que busquen sobretot entreteniment. Un musical: La jaula de la locas (Teatre Tívoli. A la foto), un espectacle amb purpurina, lluentons, cares populars, humor i cançons d’aquelles que se’t queden ben gravades. Una obra de text: La tendresa (Teatre Poliorama), un èxit que ha triomfat a la cartellera de Madrid i que arriba aquest gener de la mà de Dagoll Dagom i T de Teatre. Un clàssic irrepetible: Hits de Tricicle (Teatre Victòria), el trio còmic s’acomiada dels escenaris amb els seus millors esquetxos.

 

 

Viure i veure teatre de prop

Un regal per gaudir a un pam del actors, una experiència nova (per a molts) que causa addicció. Un clàssic per riure: Les dones sàvies (El Maldà. A la foto), un èxit d’Enric Cambray i Ricard Farré basat en un text de Molière i amb dues temporades a l’esquena. Interiors (Sala Atrium), una obra escrita i dirigida per Concha Milla, que ens parla del món de les parelles. Què va passar amb Bette Davis i Joan Crawford? (Teatre  Akadèmia), la història de dues actrius que lluiten per recuperar el seu protagonisme a Hollywood, amb Vicky Peña i Carme Elias.

 

 

Amb una visió necessària

Històries creades, dirigides o interpretades per grans dones: et proposem dos èxits i una estrena.  D’una banda: Les noies de Mossbank Road (La Villarroel), torna aquesta història dirigida per Sílvia Munt que reflexiona sobre la identitat i la llibertat, i Aüc (Teatre Lliure. A la foto) un èxit de Carla Rovira amb Les Imputxibles, una proposta multidisciplinar que parla sobre la violència sexual. El dolor (Teatre Nacional de Catalunya), una colpidora introspecció en la intimitat de l’escriptora Marguerite Duras interpretada per Ariadna Gil i direcció de Lurdes Barba.

 

 

Ments “teatreres”

Aquest és el regal per als amics o familiars més “teatreros”, pels qui busquen alguna cosa més que entreteniment. Mundo obrero (Teatre Lliure), amb el segell dels madrilenys Teatro del Barrio, amb Alberto Sanjuan i música de Santiago  Auserón. Les coses excepcionals (Club Capitol), els Sixto Paz amb Pau Roca porten a escena un èxit de l’Off Broadway, una comèdia sobre aquelles petites coses a la vida que valen la pena. L’habitació del costat (La Villarroel),  una comèdia victoriana de La Brutal amb direcció de Julio Manrique i escrita per la dramaturga estatunidenca Sara Ruhl.

 

 

Musical lovers i amants de l’òpera

Flashdance (Teatre Tívoli), el clàssic cinematogràfic dels 80 arriba amb els seus hits i en format musical a partir del març. Broadway a cappella (Onyric. Teatre Condal. A la foto), una fusió entre la música a cappella i els gran hits dels musicals interpretats per les millor veus de casa nostra. Madama Butterfly (Gran Teatre del Liceu), una gran peça de Puccini amb un dels finals més meravellosos de la història de l’òpera, i amb la participació de noms populars com Ainhoa Arteta.

 

 

Dansa i circ

Circ internacional: Cirque du Soleil presentarà aquest gener Toruk (Palau Sant Jordi), un espectacle inspirat en el film Avatar de James Cameron. Circ de casa: el Circ Raluy Legacy, com ja es habitual, s’instal·larà amb el seu nou espectacle al Port Vell. Dansa contemporània: no us perdeu la programació de Mercat de les Flors amb noms com La Veronal; la del Sant Andreu Teatre amb Quim Bigas i el col·lectiu Hotel o les propostes de la Hiroshima amb perles com Before (a la foto), de la companyia portuguesa Teatre Praga.  

 

No hi ha comentaris

Publiqueu un comentari aquí