Concerts, obres de teatre, dansa, musicals, titelles, circ... per les festes nadalenques la cartellera s’omple de propostes pensades per gaudir amb la quitxalla o en família.
Pujar

Unes festes nadalenques, culturals i en família

Per Rubén Garcia

 

 

Concerts, obres de teatre, dansa, musicals, titelles, circ… per les festes nadalenques la cartellera s’omple de propostes pensades per gaudir amb la quitxalla o en família. Convertim aquestes dates assenyalades en l’oportunitat perfecta per compartir històries fantàstiques i per regar la llavor del públic que aviat omplirà les butaques dels nostres equipaments. Et donem unes quantes idees…

 

Concerts. Planeta Clarinet (L’Auditori, 15 i 16 de desembre) proposa conèixer aquest instrument a través de peces de mestres com Gershwin, Mozart o Messianen. El dia 30 de desembre, el Liceu recupera Conte de Nadal (a la foto),de Dickens, un clàssic dirigit pel mestre Guinovart i que serà il·lustrat a temps real amb dibuixos sobre sorra. Per als més contemporanis hi ha Beatles for Kids que apropa a la mainada els himnes del quartet de Liverpool al Teatre Poliorama (dies 16 i 23 de desembre).

 

 

Teatre, musicals i dansa. Atreviu-vos a descobrir la dansa per a petits i petites espectadores: Aigua (a la foto) de la cia. Mons Dansa (el 23 de desembre, al SAT!), que juga amb aquest element tan quotidià creant mil moviments, textures i colors. Teniu també musicals com: Un conte de Nadal, fins al 4 de gener, al Romea, amb actors tan solvents com Frank Capdet, Xavi Casán o Rosa Nicolás, entre d’altres. O històries tan fascinants com Bon Nadal Dr. Greenwich, sobre un científic que crea un invent per fer que cada dia de l’any sigui Nadal (al Jove Teatre Regina, fins al 4 de gener).

 

 

Titelles. El temple de les titelles a Barcelona, La Puntual, programa fins al 4 de gener dos clàssics: Malic a la Xina i Antologia, de Jordi Bertran (a la foto). El Patufet de la cia. La Petita Brownie estarà a la Sala Fènix fins al 23 de desembre. L’Escenari Brossa ens presentarà fins al 6 de gener: Roig pel boig, una obra que reflexiona sobre el valor de les coses que envolten les nostres vides.

No hi ha comentaris

Publiqueu un comentari aquí