La ternura ha estat guardonada amb el XII Premio Valle-Inclán 2018 i 5 candidatures als Premis MAX i arribarà a Barcelona per estrenar la versió catalana.
Pujar

Una societat sense tendresa és una societat en guerra

Arriba la versió catalana de La tendresa, un espectacle d’Alfredo Sanzolque es podrà veure a Barcelona a partir del 19 de gener de 2019 al Teatre Poliorama. Alfredo Sanzol, guardonat amb el XII Premio Valle-Inclán de Teatro per La ternura, dirigirà a Laura Aubert, Elisabet Casanovas, Javier Beltrán, Carlos Cuevas, Marta Pérez i Jordi Rico.

 

La ternura es va estrenar al 2017 al Teatro de la Abadía de Madrid amb gran èxit de crítica i públic, seguidament surt de gira per tot l’Estat, visitant els principals teatres del país. La ternura, que ha estat guardonada amb el XII Premio Valle-Inclán 2018 i 5 candidatures als Premis MAX, entre d’altres, arribarà a Barcelona per estrenar la versió catalana coproduïda per les companyies Dagoll Dagom i T de Teatre.

 

Alfredo Sanzol s’ha inspirat en l’univers de les comèdies de Shakespeare per dirigir el muntatge La tendresa, una enginyosa comèdia romàntica de llenyataires i princeses que ens parla de la impossibilitat de protegir-nos del mal que ens pot fer l’amor, perquè si volem estimar hem d’arriscar-nos a patir.

 

L’espectacle es titula La tendresa perquè parla de “la força i de la valentia per expressar amor. La tendresa és la manera com l’amor s’expressa. Sense tendresa, l’amor no es veu. La tendresa són les carícies, l’escolta, els petits gestos, els somriures, els petons, l’espera, el respecte, la delicadesa. Una societat sense tendresa és una societat en guerra” segons Sanzol.

 

Ànimes turmentades, plans i paraules d’amor, cors salvatges, desitjos, tremolors, visions, jocs, enganys, relacions imprevisibles, enuigs, bellesa, confiança, màgia, embolics, aire, terra, tempestes, conjurs, bogeria, gelosia, amors eterns, innocència… En definitiva, TENDRESA.

No hi ha comentaris

Publiqueu un comentari aquí