Per Berta Vilanova/ @BertaVilanova   APRENDRE A OBSERVAR L’ART. Museu Nacional de Catalunya Les pintures transmeten sensacions diferents a cada persona....
Subir

Sortir amb nens al febrer i març

Per Berta Vilanova/ @BertaVilanova

 

APRENDRE A OBSERVAR L’ART.

Museu Nacional de Catalunya

Les pintures transmeten sensacions diferents a cada persona. Sabem què ens fan sentir a nosaltres, però i als altres? Precisament d’això tracta la nova activitat del MNAC Què està passant, aquí? Converses en família, que proposa observar els quadres amb calma i després compartir amb els altres els pensaments que hem tingut. Per endinsarse encara més en el món de l’art modern, l’activitat Voliaines proposa un recorregut per les diverses sales del museu de la mà d’una narradora.

Què està passant, aquí? Converses en família: 4, 11 i 18 de febrer; 4, 11 i 18 de març; 8, 15 i 22 d’abril; 6, 13 i 20 de maig; 3 i 10 de juny. (Entre 8 i 12 anys). Voliaines: 25 de febrer, 25 de març, 29 d’abril, 27 de maig, 17 de juny. (Entre 3 i 8 anys).

 

DEIXAR-SE SEDUIR PELS GRANS MÚSICS.

Palau de la Música

Ja és hora que els músics més petits coneguin els més grans de la història. Amb aquest objectiu, el Palau de la Música torna a oferir la proposta escènica Big Bang Beethoven, una oportunitat per descobrir, de manera divertida i explosiva, la música d’aquest geni alemany. Un altre imperdible és Cobla 2.0 que, a través del jazz, el funk, la música tradicional, les sardanes i projeccions de mapping, entre d’altres sorpreses, mostra una altra manera d’entendre la música per a cobla.

Big Bang Beethoven: 4 de febrer. (A partir de 4 anys). Cobla 2.0: 24 de febrer. (A partir de 4 anys)

 

EMOCIONAR-SE AMB EL TEATRE.

Teatre Romea

El Petit Romea ha preparat un repertori de propostes teatrals amb l’objectiu de fomentar la imaginació dels més menuts i invitar-los a la reflexió i al diàleg. Per començar, amb l’espectacle musical El Petit Dalí (a la foto), podran apropar-se al món fascinant (i surrealista) de l’artista de Figueres. Amb Cinemúsica, un petit homenatge al cine mut, descobriran que el teatre també es pot combinar amb el cinema i la música i que el resultat pot ser màgic i sorprenent.

El Petit Dalí: Del 4 a l’11 de febrer. (A partir de 3 anys). Cinemúsica: Del 3 al 10 de març. (De 0 a 4 anys).

 

INICIAR-SE AL MÓN DEL CINEMA.

CaixaForum Barcelona

Diversió, reflexió i emocions fortes. Això és el que assegura el cicle de cinema ‘Petits cinèfils’ del CaixaForum, amb films tan diversos com Els germans Marx a l’Oest, un western passat pel filtre d’aquests famosos germans; Ernest & Celestine (a la foto), un film d’animació que narra l’amistat entre un ós que no vol ser notari i una rateta que no té ganes de ser dentista; o Zarafa, la història d’un nen de 10 anys que farà tot el possible per salvar una girafa i retornar-la a l’Àfrica. A totes les sessions, un educador presentarà la pel·lícula proporcionant les claus bàsiques per interpretar-la i gaudir-la.

Petits cinèfils: alguns dissabtes fins al 31 de març

 

AVENTURAR-SE A VEURE UNA PEL· LÍCULA.

Cinemes Girona

Kinosaure és una nova oferta de cinema infantil que ofereix una programació estable cada diumenge als Cinemes Girona. Però no es tracta només de veure una pel·lícula, quan els més petits entren al cinema es troben un espai de llums, colors i jocs amb els quals poden interactuar i experimentar. En aquest bosc imaginari hi viu la Fiona, un personatge que acompanya els nens i nenes en la seva aventura fins a la sala de cinema, dinamitzant tota la sessió.

Kinosaure: dues sessions (a les 12 h i a les 17 h) cada diumenge, fins a l’abril.

No hi ha comentaris

Publicar un comentario