Godot Barcelona aterra amb força la tardor del 2017 amb l’objectiu de seguir el camí de la Revista Godot de...
Subir

Sobre nosaltres

Godot Barcelona aterra amb força la tardor del 2017 amb l’objectiu de seguir el camí de la Revista Godot de Madrid i convertir-se en un referent de la divulgació cultural al territori català.

 

Set anys després de la seva creació, la Revista Godot Madrid és un referent ineludible en la divulgació de l’activitat escènica madrilenya. Però va més enllà, des del 2016 Godot Madrid obre les seves pàgines a altres disciplines artístiques, sense deixar de tenir en el teatre la seva columna vertebral. Godot té la humil, però determinada ambició de convertir-se en una revista cultural en el més ampli sentit, amb espai per a la dansa, el cinema, la música, l’art o el pensament.

 

Godot Barcelona parteix de la convicció que la cultura és una eina per transformar la societat i despertar l’esperit crític. Així des dels seus inicis tot i mantenir el focus en l’activitat teatral ha volgut ampliar el ventall i parlar de la cultura des de tots els vessants possibles.

Música, pintura, art, performance, lírica, dansa, literatura o circ són algunes de les temàtiques que les lectores i els lectors podran trobar a la nostra revista.

 

Volem mostrar les arts minoritzades, volem ampliar l’espectre de públic, volem parlar de les professions culturals desconegudes, de les realitats amagades. Volem fer un Godot per tothom: espectadors assidus, públics despistats, descobridors de realitats, lectors, artistes, actors, actrius, pares, mares, tietes, tiets, nens i nenes… una revista per a totes i tots.

 

Esperàveu Godot i ja som aquí!