Del 5 al 15 de juliol la Sala Joan Brossa acull el GREC Festival de Barcelona amb l'últim espectacle de circ, música i moviment de la companyia Mumusic Circus.
Subir

Que voli l’espontaneïtat!

Del 5 al 15 de juliol la Sala Joan Brossa acull el GREC Festival de Barcelona amb l’últim espectacle de circ, música i moviment de la companyia Mumusic Circus que, amb 10 anys de trajectòria artística, fa un pas més enllà en el seu peculiar estil polifacètic amb una nova i poètica combinació de llenguatges i disciplines artístiques com ara el funambulisme, la suspenció capilar, la veu, equilibris, patins… entre d’altres.

 

El “PAPAGAYO”, Símbol de la més brillant demència que alimenta el nostre esperit creatiu. El “FLOU”: l’acte transcendent que sacseja i fa batre el Papagayo Universal. FLOU PAPAGAYO: un atreviment espontani i necessari. Una imprudència irremeiable per donar peu al poema més pur i més senzill…

 

Els fundadors de la companyia Clara Poch (veu, dansa i teatre corporal) i Marçal Calvet (violí, trompeta, dansa i verticals) amb la incorporació de Marta Camuffi (funambulisme, suspensió capilar i patins) porten un espectacle d’estil popular que crea un vincle conmovedor amb tots els públics a través de l’espontaneïtat, la virtuositat i l’emoció.

No hi ha comentaris

Publicar un comentario