El festival de microteatre s'instal·la al Castell de Montjuïc en la seva quarta edició.
Pujar

Píndoles canvia de casa però no d’essència

Després de tres anys d’èxit, el Píndoles – Festival de Microteatre Fora del Teatre estrena seu: El Castell de Montjuïc serà l’amfitrió de la gran festa del microteatre que és el festival, cedint espais interiors i exteriors per a la seva quarta edició, que se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de juny de 2018. 

Els escenaris canvien però l’essència es manté: programar petites grans històries de 15 minuts de durada en espais singulars, on mai ningú s’imaginaria fer-hi ni veure-hi teatre, trencant la quarta paret i col·locant el públic a tocar dels actors. Tot plegat una experiència única que ofereix una nova manera de veure i viure el teatre, a la vegada que descobreix espais desconeguts al públic. I la premissa és aconseguir-ho amb una programació de luxe i ben variada: drama, comèdia, thriller, espectacles d’objectes, teatre, dansa, circ, performance… En definitiva, amb propostes per a tots els gustos amb un denominador comú: la qualitat.

El canvi d’ubicació no és l’única novetat que presenta el píndoles. Per una banda, s’estrena com a coproductor en conjunt amb l’Excèntrica (Centre d’Arts escèniques de Santa Coloma de Gramenet) i el festival Passatge Insòlit. El resultat és l’obra de microteatre “Duel”, que s’estrenarà al Píndoles -Festival de microteatre fora del teatre i a la tardor es podrà tornar a veure al Passatge Insòlit.

Per altra banda, el festival estrena en exclusiva “La solitud de l’U”, escrita per Sergi Belbel i que va formar part del cicle de lectures dramatitzades “En Procés” del Teatre Lliure el febrer de 2018.

No hi ha comentaris

Publiqueu un comentari aquí