El Col·lectiu de Companyies de Teatre es solidaritzen amb els rapers condemnats, La Insurgencia, Valtonyc i Pablo Hasél, en una espècie d'autoinculpació artística.
Subir

“No ens faran callar”

El passat 7 de març, el Col·lectiu de Companyies de Teatre, conjuntament amb artistes a títol individual, van fer una convocatòria al món de les arts escèniques. L’objectiu: gravar un vídeo en solidaritat amb els rapers condemnats darrerament, el col·lectiu La Insurgencia, Valtonyc i Pablo Hasél, una espècie d’autoinculpació artística.

 

La convocatòria, feta amb una escassa setmana d’antel·lació, va resultar tenir un èxit rotund. Gairebé 150 persones van apropar-se a l’Antic Teatre per la gravació i gairebé 100 persones més van fer arribar els seus vídeos des de casa, la sala d’assaig o l’escenari.

 

“Solidaritat de les arts escèniques, desenes i desenes de persones que reprodueixen tots aquells versos pels quals les nostres companyes del món del rap han estat condemnades.I les repetirem tantes vegades com sigui necessari. No ens faran callar.” relata El Col·lectiu

 

 

Setmana de la llibertat d’expressió

 

A partir del dia 11 d’abril i fins al dia 15 tindran lloc a l’antiga presó de la Model de Barcelona tota una sèrie d’activitats culturals, lúdiques i reivindicatives organitzades pels artistes i col·lectius agrupats en el col·lectiu No callarem per reivindicar la llibertat d’expressió.

Artistes com Joan Colomo, Maria Arnal i Marcel Bagès, loscorderos s.c o Clara Peya i activistes com Marina Garcés formen part d’aquesta iniciativa.

 Totes les activitats dins de La Model tenen aforament limitat i el programa es pot consultar en aquesta web http://www.nocallarem.org/programa/
No hi ha comentaris

Publicar un comentario