Del 18 al 28 d'octubre arriba, al centre cultural Arts Santa Mònica, la primera edició de Kronos Art BCN
Subir

Neix Kronos Art BCN: el nou festival multidisciplinari d’art contemporani

Del 18 al 28 d’octubre arriba, al centre cultural Arts Santa Mònicala primera edició de Kronos Art BCN: un festival multidisciplinari d’art contemporani que explora el pas del temps des del punt de vista artístic, a través de l’obra de creadors nacionals i internacionals que representen el PASSAT, el PRESENT i el FUTUR de l’art.

 

 

 

Obres de Andy Warhol, Antoni Tàpies, Francis Bacon, Georges Braque, Joan Miró, Oteiza o Salvador Dalí representaran el PASSAT, obres de grans representants dels moviments artístics que van marcar un canvi en la concepció de l’art. El PRESENT el trobarem en els treballs de creadors actuals que destaquen per la seva influència i la seva aposta per generar un canvi en l’art del passat i amb la mirada posada al futur: Anne Roig, Banksy, Befaco, Boris Hoppek, Luis Gordillo, Victor Castillo o Víctor Jaenada entre altres, en són alguns exemples. Finalment del FUTUR se n’encarregaran nens i nenes d’educació primària convidats que aportaran la seva peculiar visió sobre el pas del temps: una oportunitat perfecta, tant per a ells com per a nosaltres, de poder veure i expressar, sense filtres, una mateixa realitat.

 

Kronos ens parla del temps i de la seva importància vital per a la història de l’art i la seva evolució. Un peculiar passeig a través de peces artístiques importants, en les què es barregen formats, èpoques, tècniques, gèneres, estils i disciplines.

No hi ha comentaris

Publicar un comentario