El festival SECO convoca artistes de diverses procedències, estils i sensibilitats per que participin d'un mateix programa d'activitats. La programació es desplega pel barri durant quatre dies.
Subir

Música, arts escèniques i art al SECO de Poble Sec

La tercera edició de SECO – FESTIVAL ITINERANT DE MÚSICA I ARTS ESCÈNIQUES DE POBLE SEC renova els vincles amb les sales amigues del barri i amplia espais de programació, amb els jardins de les Tres Xemeneies com a eix festiu. Aquesta celebració artística convoca ciutadans i agents culturals per viure de forma col·lectiva i familiar el treball de creadors locals i internacionals.

Els jardins de les Tres Xemeneies són l’escenari d’una intensa jornada musical, diumenge 15, amb actuacions de les formacions vinculades al barri COCANHA (França), KOU KERI KOU (Barcelona), LUISTOFELES (Xile/Barcelona) i TILL APRIL (Barcelona).

La Sala Upload se suma aquest any al projecte i acull les bandes convidades FASENUOVA(Astúries), KINEMATIK (Beirut), FILASTINE & NOVA (Malàsia/EUA) i LA MINOR (Rússia), mentre que els espais d’art CatascopioTinta Invisible i Porta Roja renoven la seva implicació i exposen les tres iniciatives d’arts visuals que donen el tret de sortida del festival, dijous 12.

 

El festival SECO convoca artistes de diverses procedències, estils i sensibilitats per que participin d’un mateix programa d’activitats. La programació es desplega pel barri durant quatre dies.

 

Dijous 12

El festival s’inaugura amb les exposicions d’arts visuals BLANK_ de l’artista BLANCA REGO i la col·lectiva CROMA en tres espais artístics del Poble-sec. La mostra d’arts visuals CROMA inclou obres d’ ELISABETH MAS a Tinta Invisible; VIOLETA OSPINA, SARA BONACHE i DAIANA LUCKARS a Catascopio; i HANNA PERRY SAUCIER, VALERIE BLANCHARD i APOLLON a Porta Roja.

 

El cineasta experimental ORIOL SÁNCHEZ se suma al programa inaugural amb la presentació de la seva última pel·lícula Súper 8 – Eikasa (2013-2018) a Porta Roja.

 

Divendres 13

La Sala Upload s’estrena com a escenari del festival amb les actuacions de FASENUOVA (industrial), FILASTINE & NOVA (electrònica), KINEMATIK (rock progressiu), LA MINOR (balcànica), VERNON SULLIVAN (dark techno/Barcelona) i EMBOLO (hip hop/Tarragona).

 

Dissabte 14

Els concerts continuen a Porta Roja, espai escollit per a l’actuació de KOU KERI KOU; a Jam Circus, la sala que veurà renovada la participació de LUISTOFOLES; i a l’Espai Pedreres, on es viurà l’experiència musical flamenca de MARIA JOSÉ GONZÁLEZ.

 

Les projeccions de cinema amb música en viu tindran lloc a la Sala Nook, amb l’actuació del compositor NATAN NEXUS.

 

Diumenge 15

És el torn de la gran festa popular als jardins de les Tres Xemeneies del Poble-sec. La tercera edició aposta per aquest espai urbà com a node comunitari amb una jornada d’activitats que crida a la participació de tothom, amb especial atenció al públic familiar. S’hi farà un dinar popular i a l’escenari hi pujaran l’argentí MARTIN BRUHN (Dj Set Criollo), COCANHA i TILL APRIL. Les companyies barcelonines LOS MOÑEKOS i CIA MOVEO seran les encarregades de sumar-hi els seus espectacles de dansa per a tots els públics. I, finalment, els també barcelonins COLECTIVO LA GUAPAhi faran la seva aportació amb actuacions de BORIS MICHAEL, LAS TOPE DRAMÁTICAS, PERROS CON TRAJE, HERMANOS PURPURINA i PÉTALOS.

 

Jam Circus acull la PETIT JAM, un espectacle escènic, de joc i de creació col·lectiva d’històries fantàstiques.

No hi ha comentaris

Publicar un comentario