Roger Pera, Ivan Labanda, Sergi Belbel, Ventura Pons o Roc Esquius protagonitzen la nova temporada de la Sala Versus Glòries.
Subir

Les claus de la nova temporada de la Sala Versus Glòries

El passat abril l’antiga Sala Versus va empendre un nou rumb amb un canvi de nom, Sala Versus Glòries, i amb un nou projecte artístic al darrera encapçalat per Jofre Blesa i Ramon Godino. Aquesta serà la seva primera temporada completa al capdavant d’aquest nou projecte i la seva carta de presentació serà l’estrena de ‘Quina feina (Fully Commited)’, un monòleg que es va estrenar a l’Off Broadway a l’any 2016 i que va ser un gran èxit en l’escena off novaiorquesa i que es podrà veure del 13  de setembre al 23 d’octubre. L’actor Roger Pera sota la direcció de Ventura Pons (que torna al teatre després de 27  anys d’absencia), són els encarregats de representar per primer cop a Catalunya aquesta peça que relata la vida d’un treballador que es guanya la vida prenent reserves d’un restaurant d’alta gamma de la ciutat comtal. Una altra de les apostes de la nova sala és: ‘Eli’, un text de Roc Esquius. Del 31 d’cotubre al 2 de desembre Pep Antón Muñoz i Jaume Casals ens mostra com un pare i un fill es veuen obligats a enfrontar-se a la seva pròpia vida i a les seves pors.

 

En 2019 començarà amb dos textos clàssic: ‘La celestina’ (del 17 de gener al 9 de febrer), un espectacle de titelles per a adults, adaptat per Jaume Policarpo i dut a terme per la companyia valenciana La Bambolina (guanyadora del Premi Max 2018); i ‘El mercader de Venècia’ adaptada i dirigida per Konrad Zschiedrich i interpretada per Mercè Managuerra i Lolo Herrero entre d’altres. La Companyia Dara, per la seva bansa, també presetarà una nova proposta que actualment està en procés de creació.

 

El tercer trimestre de l’any les protagonistes seran dues produccions de casa: a partir del 27 de març la comèdia ‘Separacions’ d’Ever Blanchet, que analitza diferents parelles a punt de separar-se; i ‘Fet(a) miques’ a partir de 22 de maig, espectacle protagonitzat per Rosa Andreu i escrit per Anna Maria Cabeza que parla de records propis i adquirits. Les dues obres compartiran cartell amb un text de Juanma Casero: ‘Aniversari’.

 

La temporada acabarà a ritme de musical: del 12 a 30 de juny Oriol Vila i Marc Sambola presenten ‘Pornopop’, una comèdia musical que parla d’una societat que maquilla el futur amb promeses falses; al juliol ‘The Juliet letters’, un musical protagonitzat per Ivan Labanda i dirigit per Sergi Belbel que té el seu origen en un àlbum d’Elvis Costello. Finalment a l’agost, la Sala versus Glòries, no tancarà pervacances i la companyia Apunta Teatre tornarà amb la seva nova producció, ‘Un comiat com Déu mana!’, 1 obra amb molt d’humor negre.

 

Aquesta, com a novetat, s’estrena l’Off Versus un programació complementaria de música, màgia o lectures dramatitzades: per exemple amb l’Orquestra Simfònica del Vallès tornarà amb l¡èxit ‘Cinema’ o les nits de màgia ARTINATURALS, un esdeveniment únic amb mags de gran prestigi del panorama nacional.

No hi ha comentaris

Publicar un comentario