Dansa, improvisació i peces curtes arriben a l'Antic Teatre per celebrar la vida.
Subir

L’Antic Teatre celebra la vida

La dansa d’improvisació arriba a l’Antic durant dues setmanes. Durant aquests dies es podrà compartir l’explotació de Manel Sales i col·laboradores entorn de l’origen, la trobada i les possibilitats del cos present i potencial. Dansa en composició instantània amb dues peces d’arrelament filosòfic i un desig de trobada de bagatges, cultures i desitjos. Els cossos parteixen del present per preguntar-se: fins a on arribem si és que hi ha un fi?

 

A més, el cap de setmana vinent arriba la 3a edició del CIM. Cicle Improvisació en Moviment: el 22 i 23 de setembre l’Antic Teatre acull la mostra de sis peces curtes de composició instantània, però durant tota la setmana hi haurà activitats impartides per professionals (taller, jam i laboratoris) al Centre Cívic Barceloneta i La Caldera Les Corts.

 

En paral·lel i per completar la rentrée, els cicles habituals i una perla: la presentació multidisciplinària de Vida, una peça on una veu interroga, un poeta contesta i els audiovisuals, sumats a la música de la DJ Troya Modet, perfilen cada vers: amb la presentació de Vida, Ángel Tijerín posa el poemari en escena i busca conèixer-se i apel·lar-nos.

No hi ha comentaris

Publicar un comentario