Per Rubén Garcia/ @RuGarciaE El Teatre Romea per aquesta propers mesos hivernals es diu ‘Adossats’. Però quin són els ingredients que...
Subir

La família bé, gràcies

Per Rubén Garcia/ @RuGarciaE

El Teatre Romea per aquesta propers mesos hivernals es diu ‘Adossats’. Però quin són els ingredients que faran possible que aquest sigui, possiblement, el nou èxit  del teatre del carrer Hospital?

Una historia propera: una reunió familiar, a una urbanització de cases adossades del Vallès Occidental, on tres generacions de Jordis -l’avi, el fill i el net- celebren cada 23 d’abril el dia del patró de Catalunya.

Una comèdia àcida: on petites situacions acaben desencadenant una història més gran. El que aparentment ha de ser un dia plàcid de celebració i d’encontre familiar s’acaba convertint en una dia on es faran paleses les desavinences, les veritats, els anhels i els secrets dels seus membres.

Una reflexió que connecta amb el públic: una història amb clares referències al caràcter català i a la manera que tenim els catalans d’entendre la família. Què ens uneix realment  a les nostres famílies? Una disquisició sobre les relacions familiars, la solidesa de les unions i les influències que exerceixen els pares cap als fills i els fills cap als pares.

Un tàndem d’èxit: Ramón Madaula, autor, i Jordi Casanovas, a la direcció acompanyats d’un conegut repartiment amb Jordi Bosch i Rosa Renom al capdavant

No hi ha comentaris

Publicar un comentario