Una proposta de la Companyia de Circ “eia”. Un moment de trobada i experimentació artística de la companyia al complet amb artistes convidats/des, un projecte basat en el ritual del menjar i de la família.
Subir

La Pranza! circ, música i cuina en directe

Heu estat algun cop els convidats d’un menjar on cadascú porta un plat, per a compartir amb la resta de persones el resultat de les vostres preparacions? Quina imatge us ve al cap quan parlem de família, de tradicions?

Deixeu-vos portar per La Pranza! de la Companyia de Circ “eia”, una experiència circense gastronòmica gens convencional, en el que el públic participa d’una celebració de la família, les tradicions i les relacions humanes. Una veritable escena costumista que combina acrobàcies, cuina i música en directe en diferents espais per fer-vos viure tot tipus de sensacions.

La Pranza!, és una proposta de la Companyia de Circ “eia”. Un moment de trobada i experimentació artística de la companyia al complet amb artistes convidats/des, un projecte basat en el ritual del menjar i de la família, que es presentarà a diversos espais de l’Ateneu Popular 9 Barris de Barcelona.

 

Com en el cas de CAPAS, la companyia seguirà parlant de família, tradicions i relacions humanes.

El públic itinerant serà el  convidat d’honor per aquesta oda a la col·lectivitat mitjançant el llenguatge per excel·lència de la companyia, les arts del circ (Portés Acrobàtics, Banquina, Bàscula, Equilibris, Manipulació d’objectes, Canvi Ràpid, Comba).

 

La música i la cuina en directe seran parts integrants d’una creació que vol ser un moment de joia i reflexió sobre les diferents cultures i tradicions que comparteixen els membres de “eia”.

 

Un circ on es salta, es riu, es menja, es plora, un circ que se sent, que s’olora, que entra per tots els sentits…

La Pranza!

Ateneu Popular 9 Barris

29, 30 de juny i 1 de juliol

No hi ha comentaris

Publicar un comentario