Katia Guerreiro i Mísia, porten el Fado a Barcelona. Conferències, documentals i una exposició completen les programació del festival.
Subir

Katia Guerreiro i Mísia, porten el Fado a Barcelona

El 29 i 30 de setembre la Sala Barts de Barcelona tornarà a acollir el Festival del Fado. En aquesta segona ocasió, el públic de la ciutat comtal tindrà l’oportunitat de gaudir de dues veus de referència mundial del gènere. Katia Guerreiro actuarà el 29 de setembre presentant el seu últim treball discogràfic “Sempre” i Mísia, amb arrels catalanes, clourà el festival al dia següent, el 30 de setembre, amb el seu disc “Pura Vida”.

 

 

El festival proposa com temàtica d’aquest any “El Fado de portes enfora”com a mostra de la internacionalització d’un gènere considerat Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la UNESCO. Per aquest motiu també ha organitzat altres activitats gratuïtes per a tothom al Museu Marítim de Barcelona: la conferència de Andreia Brito, Doctora en Art i Patrimoni al Museu do Fado, i l’exposició “El fado de portes enfora”, el dia 29i la projecció dels documentals d’Ivan Dias: “Carlos do Carmo. Um Homem no Mundo” i “Mariza no palco do Mundo”, el dia 30.

No hi ha comentaris

Publicar un comentario