Clara Peya i Guillem Albà, dos dels creadors més actius i personals de l’escena catalana actual, han trobat la manera de fer dialogar els seus llenguatges des de les seves respectives sensibilitats amb Pluja.
Subir

Jugar a ser petits

Pluja neix de l’amistat que uneix a Clara Peya i Guillem Albà. Un espectacle que parla de la vulnerabilitat. De sentir-se petit. Un muntatge en un espai reduït on les gotes de pluja es barregen amb les notes musicals i els dos amics, cara a cara, ballen, es toquen, canten i es miren. Sincers, honestos, despullats.

 

Clara Peya i Guillem Albà, dos dels creadors més actius i personals de l’escena catalana actual, han trobat la manera de fer dialogar els seus llenguatges des de les seves respectives sensibilitats. Ella amb el piano, ell amb el gest i les titelles.

 

La proposta planteja el tema de la fragilitat des de la sinceritat dels intèrprets. La radical fragilitat d’una societat atomitzada on tots estem reduïts a les nostres úniques individualitats, despullats de disfresses col·lectives. Per situar-nos en el tema, ens mostren com som de minúsculs quan ens mirem des de molt lluny, des de fora del planeta.

 

Aquest Nadal, aquesta proposta escènica íntima i especial serà a la Beckett. Un espectacle que va ser finalista als Premis Max per la seva composició musical i que va guanyar el Premi Innovació a la Fira de Titelles de Lleida.  

Pluja

Sala Beckett.

Del 19 de desembre al 13 de gener.

No hi ha comentaris

Publicar un comentario