L'octubre ha arrencat amb força i ens deixa estrenes que faran les delícies dels més exigents (teatralment parlant)!
Subir

Estrenes imprescindibles d’octubre

Per Albert Martí /@AlbertMarti_

 

L’octubre ha arrencat amb força i ens deixa estrenes que faran les delícies dels més exigents (teatralment parlant)!

 

VERNISSATGE
La Gleva Teatre
De l’11 al 21 d’octubre
Un món d’aparences, un món on l’única finalitat i objectiu és rebre l’aprovació de l’altre. Sota aquesta premissa es construeix Vernissatge, l’obra de Václav Havel que La Trama Produccions va estrenar al Maldà amb notable èxit i que ara recupera La Gleva. Amb una parella protagonista inquietant (excel·lents Xavier Pàmies i Carla Ricart) i un convidat gairebé mut i contraposat (que aquesta vegada interpreta Isidre Montserrat), es construeix una intel·ligent i mordaç proposta, plena de subtext, que va de l’humor al drama i qüestiona els límits de l’amistat i dels qui gosen donar lliçons de vida. No us la perdeu!

 

 

BLUES
Sala Beckett
Del 3 d’octubre al 4 de novembre
El terrorisme ens fa por, però també tenim por d’envellir, emmalaltir, de perdre la feina, la parella, els fills, de que s’enfonsi la nostra cultura i identitat, que el món com el coneixem es col·lapsi. I quan ens governa la por, ens tornem extremadament febles, i ens quedem sense sentit crític. Sergi Pompermayer parteix de la por per construir o deconstruir el que som, el que ens tornem i el que perdem quan ens deixem envair per aquesta sensació. Amb el blues per banda sonora i Gemma Brió, Eduard Buch, Esmeralda Colette i Xicu Masó enfrontant-s’hi per esdevenir més lliures.

 

 

ESTAT DECEPCIÓ
Sala Flyhard
Del 4 d’octubre al 29 d’octubre
Nit d’aldarulls al centre de la ciutat. Dues detingudes. Una d’elles emparentada amb una figura rellevant del poder judicial. L’altra, no. Una sortirà ràpidament de l’ensurt i veurà com s’esborren els rastres de la seva presència al lloc dels fets. L’altra, no. Carla Torres escriu i dirigeix un muntatge que vol posar els espectadors entre l’espasa i la paret plantejant què és més important: la defensa d’uns ideals concrets o les obligacions a què ens lliguen determinats pactes? En aquest Estat decepció hi entraran Pepo Blasco, Clara Manyós, Eu Manzanares, Ruth Talavera i Xavi Gardés.

 

No hi ha comentaris

Publicar un comentario