Un recull d'algunes obres que no et pots perdre aquest mes de novembre!
Subir

Estrenes imprescindibles de novembre

Per Albert Martí /@AlbertMarti_

 

Et presentem un recull d’algunes obres que no et pots perdre aquest mes de novembre!

 

ESCALES
La Vilella Teatre
De l’1 al 18 de novembre
Com encarem les relacions familiars? Aquest muntatge, produït per Orbayu Teatre, explora les paternitats absents i, també, aquelles que se’ns fan presents, però a les quals no hi tenim accés. I tot a partir de la història de dues dones, dues amigues que creen una història honesta i valenta. Una proposta intimista que es va estrenar fa dos anys i que ara torna, qui sap si com a última oportunitat de conèixer un treball fet amb molta cura, amor i respecte. L’obra està interpretada per Lídia Casanovas i Aida Rivas. La dramatúrgia i direcció va a càrrec de Carlas Vidal i el vestuari i l’escenografia són de Clara Álvarez i Laura Lluna.

 

 

AMOR
Teatre Tantarantana
Del 15 de novembre al 2 de desembre
Dues noies joves i amb molts plans de futur es coneixen una nit durant el recital poètic que fa l’Andrea. Follen. Follen molt i follen molt bé. S’enamoren. Molt, i molt bé, s’enganxen, se suen, es coneixen i s’uneixen. Passen molts dies seguits juntes fins que decideixen viure juntes i construir la vida juntes i fer-se velles juntes. Però… sempre hi ha un però. Hi ha crisis normals? El Eje són les artífex d’aquest muntatge que protagonitzen Marta Aguilar i Mar Pawlowskty i que indaga en les relacions personals precipitant-se, tot plegat, en una parada poc cèntrica de Londres.

 

 

L’habitació del costat
La Villarroel 
Del 19 de novembre al 3 de febrer
Segona meitat del segle XIX, als afores de Nova York, durant l’anomenada “època victoriana”. El doctor Givings experimenta amb l’ús d’un insòlit aparell elèctric que hauria de servir per curar tot tipus de disfuncions i neurosis de naturalesa sexual: un vibrador. La senyora Givings està patint serioses dificultats per alletar i alimentar convenientment el nadó d’ambdós, i experimenta una creixent curiositat pel treball del seu marit… Mireia Aixalà, Ivan Benet i Carlota Olcina, sota la batuta de Julio Manrique, encapçalen aquest fidel retrat de l’època victoriana de Sarah Ruhl, en forma de comèdia, que va estar nominat als Premis Tony i seleccionat, fins i tot, al Pulitzer

 

No hi ha comentaris

Publicar un comentario