Per Pere Francesch / @PereFrancesch   El sacrificio de un ciervo sagrado, de Yorgos Lanthimo. Després de la desconcertant Langosta...
Subir

El millor cinema de gener

Per Pere Francesch / @PereFrancesch

 

El sacrificio de un ciervo sagrado, de Yorgos Lanthimo. Després de la desconcertant Langosta , el director grec estrena la crua i provocadora El sacrificio de un ciervo sagrado , que va guanyar al Festival de Cannes al millor guió. Protagonitzada per Colin Farrell, Nicole Kidman i Barry Keoghan, tracta d’un cirurgià reputat que de vegades es reuneix amb un inquietant adolescent, que l’acabarà portant a un dilema moral que afectarà a la seva família.

 

Perfectos desconocidos, d’Álex de la Iglesia. L’estrena d’un nou film d’Álex de la Iglesia sempre genera expectació. Un any després de la irregular El bar , el director d’ El día de la bestia estrena Perfectos desconocidos , que tracta sobre un joc que duen a terme quatre parelles durant el transcurs d’un sopar: llegir en veu alta els seus missatges.

 

Suburbicon, de George Clooney. Torna Clooney com a director amb l’esperada Suburbicon , amb els germans Coen i Grant Heslov. Una cinta de comèdia negra protagonitzada per Matt Damon que s’ambienta en un tranquil poble familiar de Suburbicon durant els anys 50.

 

Star Wars: Els últims jedi, de Rian Johnson. Una de les cintes més esperades d’aquest desembre és el vuitè episodi de Star Wars: Els últims jedi , dirigida per Rian Johnson i que continua la història de J. J. Abrams Star Wars: El despertar de la força . Un dels grans al·licients d’aquesta nova entrega és l’aparició de Luke Skywalker i el paper que jugarà en la lluita contra el Primer Ordre.

 

Wonder Whel, de Woody Allen. Woody Allen estrena nova pel·lícula, Wonder Whel , amb Kate Winslet, Justin Timberlake, Juno Temple i James Belushi. Un drama que se situa a la Nova York dels anys 50, centrat en les vides de quatre personatges que s’entrecreuen al mig d’un parc d’atraccions de Coney Island.

No hi ha comentaris

Publicar un comentario