La provocadora intervenció que va triomfar a la Fira Tàrrega 2018 es podrà veure durant La Mercè
Subir

El pescador Fisherman repartirà diners durant la Mercè 2018

El cap de setmana de la Mercè el pescador John Fisherman farà tres interevencions a diferents punts de la ciutat de Barcelona per alliberar diners en un exercici utòpic que pretèn generar debat al voltant de la nostra relació amb els diners i el sistema socio-econòmic actual.

 

Durant la performance un pescador, Fisherman, apareixerà a diferents emplaçaments de Barcelona amb un cubell ple de diners. Després de llançar la canya amb bitllets de 20€, 50€ i 100€ enganxats a l’ham s’esperarà fins que algú piqui. La provocadora intervenció que va triomfar a la Fira Tàrrega 2018 genera debat sobre la nostra relació envers els diners i el sistema socio-econòmic actual.

 

Després de generar un gran impacte entre els transeünts per aconseguir els diners, el col·lectiu MoneyXFree articula una acció on el públic serà l’actiu principal d’un interessant debat que en les darreres intervencions va acabar amb la lectura d’un manifest i una crema col·lectiva de bitllets i l’alliberament en globus d’heli cap al cel.

 

On intervindrà John Fisherman?

 

Per saber-ho caldrà estar atents a les xarxes social de la companyia:
Facebook
Instagram

No hi ha comentaris

Publicar un comentario