Arriba el Cantilafont, un festival que promou l’entorn rural i que respon a la necessitat de construir una perifèria cultural lluny de les urbs.
Subir

El festival sostenible

Per Neus Molina /@NeusMolina

 

El Cantilafont és un festival cultural i gastronòmic promogut per l’Associació Voraviu Produccions Culturals que té lloc al Lluçanès el 14 juliol. El festival va néixer amb la intenció de recuperar indrets que la quotidianitat i el pas del temps han deixat en l’oblit, per això, cada edició se celebra en un espai diferent.

 

Un festival que promou l’entorn rural i que respon a la necessitat de construir una perifèria cultural lluny de les urbs. Una proposta pionera en l’oferta cultural del Lluçanès, que apropa realitats artístiques contemporànies amb gastronomia de proximitat, així com sostenibilitat i respecte per l’entorn.

 

Enguany, en la seva cinquena edició, hi ha programats els concerts de Mishima i El Petit de Ca l’Eril, i pel que fa a les arts escèniques, Quim Bigas amb el seu Molar, una proposta molt enèrgica de dansa i moviment, un dels grans èxits del Sismògraf d’Olot.

 

Des de fa tres edicions, el Cantilafont inclou propostes de circ de qualitat en la seva programació oficial, amb l’objectiu de tornar a posar al circ a l’abast de tothom i permetre’n una fase de discussió i reconeixement dins l’esfera cultural. Perquè el circ i la dansa transformen i ens transformen. Un espai de cultura de qualitat en un espai lluny d’enrenou i cotxes. Una delícia.

No hi ha comentaris

Publicar un comentario