Els Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya arriben enguany a la seva novena edició amb una producció pròpia, "Under".
Subir

El circ s’engalana

Per Neus Molina

 

Els Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya arriben enguany a la seva novena edició. La gala Nit de Circ que tindrà lloc a El Born Centre de Cultura i Memòria és una de les cites ineludibles del sector, i enguany compta amb una novetat: Zirkòlika coprodueix per primera vegada un muntatge de circ titulat UNDER. Històries sota terra. UNDER, que compta amb artistes com Fernando Melki, Leti Garcia o Marta Erra és el viatge en metro d’un entranyable clown solitari que busca un lloc on passar el cap d’any. Pel camí s’anirà trobant uns divertits personatges que el sorprendran amb els seus increïbles números de circ de malabars, acrobàcia, antipodisme, aeris i humor. Tot acompanyat de música en directe que evoca els països pels quals transita aquest metro fabulós: Portugal, Itàlia, Suècia, Alemanya, França i Espanya. Un espectacle per sorprendre, emocionar i viure moments de circ combinats amb “històries sota terra”.

 

L’objectiu dels Premis segueix essent promocionar el circ i, alhora, dignificar i contribuir a la seva professionalització i la dels artistes i companyies de circ català. També es pretén donar visibilitat a tots els espectacles de qualitat creats i produïts a Catalunya, cohesionar el sector, obrir circuits d’exhibició i mostrar el seu enorme potencial en una vetllada que serveixi de punt de trobada del món del circ, tant dels professionals com del públic general.

 

Una altra de les novetats dels premis d’enguany és que s’han ampliat amb dues noves categories: millor entrada o espectacle de pallassos i millor trajectòria. A més, s’han separat les categories de millor espectacle de circ de sala i millor espectacle de circ de carpa, fins ara unides.

www.zirkolika.com

 

No hi ha comentaris

Publicar un comentario