L'exposició gràfica i sonora del Palau Robert D’ONES: (R)evolució de les dones en la música arriba a l'última setmana.
Subir

D’ONES: (R)evolució de les dones en la música

 

L’exposició gràfica i sonora D’ONES: (R)evolució de les dones en la música arriba a l’última setmana. El proper 23 d’abril finalitza la mostra inaugurada el passat dijous 9 de novembre i organitzada per la Generalitat de Catalunya, amb el comissariat del Grup Enderrock i el suport de l’Institut Català de els Dones. El comiat serà gaudint de música en directe: el dissabte 21 d’abril els Jardins del Palau Robert acolliran a les 12 h els concerts de Joana Gomila, amb la seva proposta que acosta la música popular mallorquina als ritmes més lliures i improvisats, i The Sey Sisters, el trio de veus que toca gèneres des del gòspel fins a la música africana, passant també pel funk i el soul.

 

D’ONES: (R)evolució de les dones en la música, es una exposició que trenca els silencis que omple la música. El recorregut pels diversos gèneres musicals, a través de cantants, compositores i instrumentistes, posa de manifest la dimensió, la diversitat i la qualitat de la música amb veu de dona als Països Catalans, i també l’aposta que s’ha fet pel talent femení. L’itinerari sonor i visual va des de les cançons de bressol i les folkloristes a la música clàssica, l’òpera i la contemporània, passant per les músiques populars i d’arrel, la poesia, la cançó d’autora, el jazz i el blues, el rock i el punk, el pop i les músiques urbanes.

 

En total, s’hi poden escoltar i visionar un miler de cançons als selectors de cadascun dels àmbits estilístics de l’exposició; deu espais on el visitant podrà descobrir un
paisatge sonor original i inèdit amb les dates més significatives de la història de la música catalana en clau femenina.

No hi ha comentaris

Publicar un comentario