DocsBarcelona 2018 ha desvelat tots els títols que formaran part de la 21a edició del festival, edició que comptarà amb...
Subir

DocsBarcelona, un territori ple de pantalles

DocsBarcelona 2018 ha desvelat tots els títols que formaran part de la 21a edició del festival, edició que comptarà amb un total de 41 films i que destaca per l’extraordinària selecció de documentals de producció catalana, molts dels quals tindran la seva estrena mundial a les pantalles del festival.

 

Les sessions d’inauguració i cloenda, amb Petitet i Sinfonía respectivament, així com els films Eugenio, Shootball, Hayati o Time Thieves, lladres del temps, entre d’altres, fan palesa la riquesa i qualitat de propostes del cinema català en aquest DocsBarcelona 2018, que es celebrarà del 16 al 27 de maig. També destaca, entre la programació, l’heterogènia de gèneres i tons dels films, que van des de la comèdia de la realitat, amb obres com Hasta mañana si Dios quiere, La flor de la vida o Robar a Rodin, fins als més crus retrats de matèries d’actualitat, com Of Fathers and Sons, The Cleaners o Voces de guerrilla.

 

El DocsBarcelona 2018 segueix sent un immillorable aparador de realitat i cinema de tot el món, amb pel·lícules de 31 nacionalitats que van des de Burkina Faso fins Panamà, passant per multitud de països d’Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica. La secció oficial està dividida, com l’any passat, en 3 parts diferenciades. Secció Oficial Panorama, selecció del més destacat de l’escena internacional, que compta amb 16 films que optaran al Premi al Millor Documental DocsBarcelona; Secció Oficial Latitud, amb 8 pel·lícules a concurs, que oferirà els millors documentals iberoamericans; i Secció Oficial What the Doc!, que aproparà al públic a les propostes més arriscades i avantguardistes del gènere amb 5 films únics. Les seccions paral·leles, Sessions Especials, DOC-U i Docs&Teens i els seus respectius films acabaran de donar cos a la 21a edició.

 

El festival tindrà, aquest any, més pantalles al territori que mai. Gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona, tres pel·lícules de la selecció d’enguany, El EspantoTime Thieves, lladres del temps Wonderful Losers. A Different World viatjaran als municipis de Badalona, Berga, Castellar del Vallès, Gavà, Granollers, La Garriga, Mataró, Manresa, Sant Andreu de la Barca i Vilafranca del Penedès.

 

No hi ha comentaris

Publicar un comentario