Els joves escollits participaran al nou espectacle creat i dirigit pel director francès: Youth#4
Subir

Didier Ruiz busca joves per protagonitzar el seu nou espectacle

Fins al 7 d’octubre s’obre una convocatòria que permetrà escollir els joves que protagonitzaran l’espectacle Youth#4, concebut i dirigit pel director francès Didier Ruiz, de La compagnie des Hommes. L’especacle, produït pel Teatre Nacional de Catalunya amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”,  es podrà veure del 29 de novembre fins al 2 de desembre de 2018 i formarà part d’un nou cicle de Teatre per a joves que organitza el teatre i que pretén, d’una banda, apropar la programació teatral del TNC al públic jove.

 

L’experiència va més enllà de l’experiència teatral i ens mostrarà la nuesa emocional d’uns joves expressant els seus somnis, desitjos, aspiracions… les seves idees sobre l’amor … i la mort. A través de la paraula, el projecte dibuixarà un retrat de la joventut actual i permetrà qüestionar als adolescents el tema de la identitat, convertint l’espectacle en una experiència que va més enllà del terreny teatral. Quins son els seus somnis, els seus desitjos, les seves aspiracions, les seves pors, les seves idees sobre l’amor i de la mort? Quina consciència tenen del món en el que viuen, del lloc que hi ocupen?

 

Per participar en aquest projecte, l’experiència prèvia en el teatre no és necessària. Els joves interessats han de tenir entre 15 i 18 anys i estar cursant estudis en un centre docent a Barcelona o la seva àrea metropolitana. A més, cal estar donat d’alta al programa CaixaEscena (www.caixaescena.org) formant part d’un dels grups registrats. D’aquesta manera, es pot accedir a les bases de la convocatòria, la documentació i tots els detalls que cal emplenar.

 

Els joves participants seran escollits en base a la motivació, disponibilitat i implicació, avaluats a partir d’una entrevista individual amb l’equip artístic de La compagnie des Hommes. El termini d’inscripció finalitza el 7 d’octubre.

 

No hi ha comentaris

Publicar un comentario