El Dia Mundial del Circ a l'Ateneu de 9 Barris reivindica la creativitat, les cures i el circ social.
Subir

Dia Mundial del Circ, un dia per pensar i repensar el Circ de casa nostra

El 21 d’abril l’Ateneu Popular 9 Barris celebra un any més el Dia Mundial del Circ. Una jornada que comença a les 10.30 h i que comptarà amb tallers (sobre la introducció del mà a mà al Circ Social i sobre creativitat), espectacles (Gregaris, de la companyia Soon) i espais de reflexió i debat. S’aprofitarà aquest dia per reflexionar sobre el Circ Social i com aquest es pot configurar com un espai de cura. Per fer-ho hi participaran diverses xarxes de circ: Caravan, la FEECSE (Federación Española de Escuelas de Circo SocioEducativo), l’APCC (Associació de Professionals de Circ de Catalunya) i la Red Chilena de Circo Social en un espai plural de tertúlia on compartir mirades i experiències diverses sobre com el circ pot esdevenir un refugi per la cura de les persones. A les 20 h tindrà lloc una nova edició del ja clàssic Combinat de Circ.

El Combinat de Circ és una de les empremptes de l’Ateneu Popular 9 Barris i una de les mostres més fidels del que és el paisatge del circ a Catalunya. Per les diferents edicions del combinat hi han passat molts dels artistes que conformen el sector en l’actualitat, amb la seva diversitat d’estils i tècniques. L’edició 54 d’aquest Combinat la
dirigeixen Francesca Líssia i José Luis Redondo​ i hi participen diferents artistes: Lucas’Locus’ Escobedo (malabarista), Shakti Olaizola (contorsionista), Alba Comella (corda llisa), Mariano Carneiro (clown) i la cia Duk-to, formada per Bernat Messeguer i Bàrbara Vidal (acrobàcia en terra sense aparells).

No hi ha comentaris

Publicar un comentario