ESCENES proposa un nou diàleg entre música i moviment per sumar talent i transformar la música de Joana Gomila amb el moviment de Lali Ayguadé.
Subir

Björk a la mallorquina

ESCENES proposa un nou diàleg entre música i moviment per sumar talent i transformar la música de Joana Gomila amb la gestualitat i el moviment de Lali Ayguadé.

 

Com si Maria del Mar Bonet i Björk haguessin tingut una filla juntes, entremaliada i riallera, així pot semblar la proposta de la mallorquina Joana Gomila. A “Folk souvenir” la cantant i una banda d’excel·lents músics recuperen i versionen folklore d’arrel balear i temes pop que inclouen des de gravacions d’àvies interpretant antigues tonades fins a cançons d’Antònia Font. Escenes posa en diàleg a L’Auditori la música de la mallorquina amb la dansa de Lali Ayguadé, una de les ballarines i coreògrafes més interessants del panorama actual. Gomila ha treballat en teatre amb directors com Andrés Lima i és fundadora de la companyia de circ Hotel Iocandi. I, per la seva banda, Ayguadé ha ballat amb Akram Khan, Hofesh Shechter, La Veronal o El Baró d’Evel, i ha dirigit també diversos solos i coreografies. De la unió d’aquestes dues creadores de ben segur que en sortirà un espectacle integral d’una gran força poètica.

 

L’Auditori

23, 24 i 25 de març 2018

No hi ha comentaris

Publicar un comentario