Oriol Vila i Raquel Salvador ens parlen de la vida i els somnis al Teatre Club Capitol a 'Be my baby'
Subir

‘Be my baby’, la nova comèdia de Nico&Sunset

Oriol Vila i Raquel Salvador estrenen aquest divendres 26 d’octubre al Teatre Club Capitol, Be my baby, una comèdia amb un punt d’amargor que parla al públic de la vida, tal com és, i del moment en què tots i totes comencem a renunciar als nostres somnis. Un muntatge divertit però molt seriós que toca temes tan habituals i complicats com identitat, orientació sexual, l’embaràs adolescent i que ens adverteix sobre com de perillosa pot ser de vegades una cosa tan bonica com… l’amor romàntic!

 

El repartiment compta amb Mireia Oriol, Nil Cardoner i Bàrbara Mestanza, alguns d’ells coneguts per la seva aparició a les sèries televisives Com si fos ahirPolseres vermelles i Oh Happy Day.Un dels objectius principals de Be my baby és portar gent jove al teatre. És per això que Nico&Sunset ha convidat a formar part del seu equip artístic a joves professionals que han demostrat sobradament el seu talent i que venen d’àmbits molt diversos com són la fotografia, la música, el videoclip, youtube… Molts d’ells autodidactes i amb moltes ganes de posar els seus coneixements al servei d’aquest projecte.

 

La trajectòria de Nico&Sunset sempre ha estat lligada a la comèdia i al món d’internet com una manera fàcil i directa d’arribar al gran públic. A les seves propostes acostumen a repetir-se els següents elements: uns personatges que transiten entre la tendresa i el patetisme,la preocupació inesgotable per donar-li la màxima particularitat al clixé i el disseny d’unes històries aparentment senzilles i còmiques però que amaguen també una bona dosi d’amargor.

 

Amb aquest nou projecte Nico&Sunset vol continuar aportant a l’escena teatral un estil propi que es fonamenta sobretot en unes interpretacions sòlides i honestes cuinades a foc lent, en un text escrit sense prejudicis per Oriol Vila i en la recerca d’un to entre tendre i desvergonyit.

No hi ha comentaris

Publicar un comentario