En compliment del deure d’informació contemplat en l’article 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis...
Pujar

Avís Legal

En compliment del deure d’informació contemplat en l’article 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el responsable de la web és GDT EDICIONS SL, amb NIF B-86053162 amb domicili C/ Juan Bravo 3 edif. A 28006 Madrid inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a la següents adreces de correu electrònic: redaccion@revistagodot.com.

 

La utilització de la web atribueix la condició d’USUARI, i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal en el mateix moment en què l’usuari accedeixi a la web. En conseqüència, l’usuari ha de llegir atentament el present Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar el web, ja que pot patir modificacions.

 

Aquest lloc de Disseny Web ha estat creat per GDT EDICIONS S.L. i a través d’aquest avís legal, es pretén regular l’accés i ús d’aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s’accepten els següents termes i condicions:

 

1. Propietat intel·lectual de la pàgina web: els drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquesta pàgina web, el seu Disseny Web i els seus codis font, són titularitat exclusiva de GDT EDICIONS S.L., corresponent-nos l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos. Per tant queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l’autorització expressa de GDT EDICIONS S.L. Igualment, tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts en aquest web site estan protegits per llei.

 

2. Contingut del web i enllaços: No ens responsabilitzem del mal ús que es realitzi dels continguts de la nostra pàgina web, sent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitza. Tampoc assumim cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per enllaços des de la nostra pàgina. El simple accés a aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre GDT EDICIONS S.L. i l’usuari. L’accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d’ús contingudes en ella.

 

3. Actualització i modificació de la pàgina: GDT EDICIONS S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al seu lloc web, i la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment, sense previ avís, i sense assumir cap responsabilitat per això. El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i / o modifiquin les presents condicions.

 

4. Indicacions sobre aspectes tècnics: GDT EDICIONS S.L. no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errades en els equips informàtics, no imputables a la nostra Societat, que es produeixin durant la connexió a la xarxa d’Internet, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de GDT EDICIONS S.L.

 

5. Tractament de dades de l’usuari: GDT EDICIONS S.L. en compliment amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), s’informa als usuaris del present lloc web que les dades personals facilitades passaran a formar part d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, la titularitat i responsabilitat dels quals correspon a GDT EDICIONS SL, sent la seva finalitat enviar notificacions, promocions o informació als usuaris. També per crear perfils i analitzar l’impacte dels nostres productes. Amb la remissió de les seves dades, vostè presta el seu consentiment exprés per dur a terme el tractament automatitzat.

 

Les seves dades personals són tractades amb la màxima confidencialitat, atès que GDT EDICIONS S.L., ha adoptat com a responsable del fitxer, les mesures d’ordre tècnic, organitzatiu i legal requerides en la legislació. Així mateix, amb relació a les dades personals obtingudes en la forma prevista en aquesta Política de Privacitat, s’informa als usuaris que tenen reconeguts els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades personals. Els referits drets podran ser exercits, bé per l’usuari, bé pel seu representant, mitjançant la remissió d’una sol·licitud escrita i signada, a l’adreça i l’empresa. Així mateix, els Usuaris Registrats automàticament passaran a formar part de la base de dades utilitzada per informar de novetats a través de butlletins o notificacions de la pròpia web podent en el seu perfil donar-se de baixa d’aquest servei.

 

6. La nostra pàgina web podrà utilitzar cookies pròpies o de tercers per personalitzar i facilitar al màxim la navegació per la mateixa. L’usuari podrà configurar el seu navegador perquè notifiqui i rebutgi la instal·lació de les cookies, sense que això perjudiqui l’accés als continguts.

 

7. Legislació i jurisdicció aplicables: De caràcter general, les relacions amb els nostres clients, que es derivin de la prestació dels serveis continguts en aquesta web, estan sotmeses a la legislació i la jurisdicció espanyola.