La Seca Espai Brossa aposta pel Teatre Inclusiu amb la primera adaptació musical de la punyent comèdia de Dario Fo: 'Aquí no paga ni Déu, el musical'
Subir

Aquí sí és possible

Del 27 de juny a l’1 de juliol La Seca Espai Brossa acull a la Sala Joan Brossa ‘Aquí no Paga ni Déu, el musical’, el segon espectacle de la companyia POT Teatre.

 

L’entitat d’inserció sociolaboral Femarec i el director artístic de la companyia Albert Gràcia, amb anys de treball, han aconseguit professionalitzar aquest col·lectiu que es va formar a partir d’una activitat terapèutica per a actrius i actors amb discapacitat o trastorn mental sever. El projecte ha aconseguit convertir-se en un producte cultural més dels que s’ofereixen en el circuit teatral professional de Barcelona amb el valor afegit de ser responsable de la difusió d’un missatge de solidaritat, tolerància i respecte a la diversitat.

 

En aquest projecte s’han implicat figures professionals de l’àmbit artístic com ara Albert Gràcia (direcció) i Marc Angelet (dramatúrgia) -que han treballat conjuntament a l’adaptació de l’obra-, Keco Pujol(Música original), Griselda Astudillo (Coreografia), Leo Quintana (Vestuari). Aquestes col·laboracions i la definició d’una línia artística ben marcada, que passa per l’adaptació musical de les creacions i continguts de denúncia social, han aconseguit que els intèrprets Ariadna RalloAlbert FèrrizAna María MartínezFernando MorenoSandra MartínMargarida PadrósManuel ValdiviesoMeritxell Esturo hagin fet del teatre la seva professió.

No hi ha comentaris

Publicar un comentario