Del 25 d'octubre al 16 de desembre diverses sales petites de Catalunya acolliran 16 recitals d'artistes consolidats.
Subir

Alba Molina, Jorge Pardo, Christina Rosenvinge o David Carabén, a la primera edició de CLUB Circuit

Qui no recorda haver vist a un grup o a un artista en una sala de petit aforament abans que l’èxit els impulsés a fer el salt a altres espais més grans? Quantes biografies i fotografies corroboren la quantitat de músics que es van estrenar en aquests escenaris més reduïts on van poder anar creixent en paral·lel al seu públic?

 

Sota aquesta premissa neix el CLUB Circuit, amb la complicitat d’uns artistes disposats a donar suport a aquests locals de petit format amb una sèrie de concerts singulars. Adaptaran el seu format i el seu repertori. I la proximitat que propicia la sala promet vetllades úniques.

Aquesta primera edició tindrà lloc del 25 d’octubre al 16 de desembre i constarà de 16 recitals (repartits en sis mini gires) en locals de tota Catalunya, la capacitat màxima dels quals és de 150 persones. Seran actuacions especials en molts sentits. Vetllades úniques per als músics. Per als espectadors. I, naturalment, per al CLUB.

 

El cartell el formen noms consolidats com Alba Molina, Jorge Pardo, Christina Rosenvinge, David Carabén, Kepa Junkera i Marcel Lázara i Júlia Arrey, que arriben a aquesta primera edició de CLUB Circuit amb ganes de recordar els orígens que van fonamentar la seva carrera.

Seran concerts únics així que… Millor que no t’ho expliquin!

No hi ha comentaris

Publicar un comentario